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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio Ambiente. |
Data corrente: |
30/07/1993 |
Data da última atualização: |
23/01/2017 |
Autoria: |
MORAES, I. O.; CAPALBO, D. M. F.; DEL BIANCHI, V. L.; SIFUENTES, L. E. |
Afiliação: |
IRACEMA O .MORAES, UNESP; DEISE MARIA FONTANA CAPALBO, CNPMA; VANILDO L DEL BIANCHI, UNESP; LEILA E. SIFUENTES, UNESP. |
Título: |
Technical aspects of the use of wastewaters, to get useful products though fermentative process. |
Ano de publicação: |
1991 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO LATINOAMERICANO DE TRANSFERÊNCIA DE CALOR Y MATERIA, 4., 1991, La Serena. Resumen. La Serena: Centro Latinoamericano de Transferencia de Calor y Materia, [1991?]. |
Páginas: |
p.93-96 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The use of wastewaters, or by-products from agro, food and beverage industry, presents a great deal of interest, because their chemical composition, rich in carbohydrates, nitrogen, vitamins, aminoacids is useful to promote growth and production of a lot of products using fermentation techniques. In Brazil, our researcher group is studying different wastewaters, to get some products, using different types of fermenters and different processes, though projects that are sponsored by FAPESP (FUNDACAO DE AMPARO A PESQUISA NO ESTADO DE SAO PAULO) and OEA (ORGANIZATION OF AMERICAN STATES). |
Palavras-Chave: |
Agroindustry; Bacterial insecticide; Bioinsecticide; Biological insecticide; Insect; Pest; Product; Residue. |
Thesagro: |
Bacillus Thuringiensis; Bactéria. |
Thesaurus Nal: |
biological control; fermentation. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/153768/1/1991PL007-Capalbo-Technical-1355.pdf
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Marc: |
LEADER 01594naa a2200313 a 4500 001 1010710 005 2017-01-23 008 1991 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMORAES, I. O. 245 $aTechnical aspects of the use of wastewaters, to get useful products though fermentative process.$h[electronic resource] 260 $c1991 300 $ap.93-96 520 $aThe use of wastewaters, or by-products from agro, food and beverage industry, presents a great deal of interest, because their chemical composition, rich in carbohydrates, nitrogen, vitamins, aminoacids is useful to promote growth and production of a lot of products using fermentation techniques. In Brazil, our researcher group is studying different wastewaters, to get some products, using different types of fermenters and different processes, though projects that are sponsored by FAPESP (FUNDACAO DE AMPARO A PESQUISA NO ESTADO DE SAO PAULO) and OEA (ORGANIZATION OF AMERICAN STATES). 650 $abiological control 650 $afermentation 650 $aBacillus Thuringiensis 650 $aBactéria 653 $aAgroindustry 653 $aBacterial insecticide 653 $aBioinsecticide 653 $aBiological insecticide 653 $aInsect 653 $aPest 653 $aProduct 653 $aResidue 700 1 $aCAPALBO, D. M. F. 700 1 $aDEL BIANCHI, V. L. 700 1 $aSIFUENTES, L. E. 773 $tIn: CONGRESSO LATINOAMERICANO DE TRANSFERÊNCIA DE CALOR Y MATERIA, 4., 1991, La Serena. Resumen. La Serena: Centro Latinoamericano de Transferencia de Calor y Materia, [1991?].
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Registro original: |
Embrapa Meio Ambiente (CNPMA) |
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Biblioteca |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
16/06/1994 |
Data da última atualização: |
28/02/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
SILVA, C. C. da; BEVITORI, R. |
Afiliação: |
CORIVAL CÂNDIDO DA SILVA, CNPAF; ROSANGELA BEVITORI, CNPAF. |
Título: |
Colheita e beneficiamento de feijão. |
Ano de publicação: |
1994 |
Fonte/Imprenta: |
Informe Agropecuário, Belo Horizonte, v. 17, n. 178, p. 54-63, 1994. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Introdução. Métodos de collheita: método manual; método semimecanizado ou conjugado; método mecanizado. |
Thesagro: |
Beneficiamento; Colheita; Feijão; Phaseolus vulgaris. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/60366/1/Silva-IA.pdf
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Marc: |
LEADER 00585naa a2200181 a 4500 001 1195859 005 2019-02-28 008 1994 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSILVA, C. C. da 245 $aColheita e beneficiamento de feijão. 260 $c1994 520 $aIntrodução. Métodos de collheita: método manual; método semimecanizado ou conjugado; método mecanizado. 650 $aBeneficiamento 650 $aColheita 650 $aFeijão 650 $aPhaseolus vulgaris 700 1 $aBEVITORI, R. 773 $tInforme Agropecuário, Belo Horizonte$gv. 17, n. 178, p. 54-63, 1994.
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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